pondělí 18. března 2013

Nobody gives a shit


“So, where are John and Teddy today? Well, let me put it this way. No matter how big a splash you make in this world, whether you’re a Corey Feldman, Frankie Muniz, Justin Bieber or a talking Teddy Bear, eventually nobody gives a shit.” Tuhle vypravěčovu sekvenci z filmu Ted naprosto miluju, stejně tak jako miluju první příspěvek jakýhokoliv blogu.
Autor se v něm většinou snaží vysvětlit, proč už se konečně po letech váhání rozhodl založit si vlastní platformu pro sdílení myšlenek, že už prostě nemohl mlčet, nebo že se jednoho rána prostě probudil a napadlo ho mít blog. A jaká je realita? Nobody gives a …. dyť to znáte. 
Ke svým osobním stránkám AnotherDifferentMedium (I know…nobody gives a shit) tak zakládám i tento časosběrný blog, který má jedno jediné téma a jeden jediný význam. Zmapovat tvorbu krátkého filmu s pracovním názvem “Vánoční pohádka”, tak abych si za pár let mohl ve svý 1x1 metrový kukani uprostřed 200x200 metrovýho openspaceu v 29tym patře připomenout, že jsem v mládí vytvářel něco s upřímnou radostí a pocitem, že to co dělám je naprosto přesně to co bych dělat měl. Ok já vim… 
Nobody gives a shit.)

Žádné komentáře:

Okomentovat